Brandpreventieforum Forums Gebruik cd-rom brandveilig ondernemen

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • louis van wijk
  Moderator
  Post count: 825
  #209 |

  De cd-rom gaat in op de essentie van brandveiligheid en zorgt ervoor dat brandweer en ondernemer samen kunnen werken aan brandveiligheid zonder interpretatieverschillen. De cd-rom is een tool waarmee ondernemers en brandweer tot brandveilige oplossingen kunnen komen die voldoen aan de eisen èn werkbaar zijn.

  Deze cd-rom is samengesteld door Consument en Veiligheid i.s.m. de brandweer, in opdracht van het Ministerie van BZK. De cd-rom is getoetst bij het Verbond van Verzekeraars, de Raad Nederlandse Detailhandel, Koninklijke Horeca Nederland, VNONCW, Uneto-VNI en de VNG.

  In de praktijk
  Sinds 2004 werken 250 brandweerkorpsen en ongeveer 15.000 ondernemers met de cdrom. Zij hebben aangegeven dit een prettig en adequaat hulpmiddel te vinden bij het in kaart brengen van de brandveiligheid. Vandaar dat de inhoud is geactualiseerd en we meer ondernemers de mogelijkheid willen geven met de cd-rom aan de slag te gaan.

  Zegt het voort!
  Ik wil u langs deze weg vragen om de ondememers in uw gemeente op de hoogte te stellen van de nieuwe Brandveilig Ondernemen cd-rom. Via bijvoorbeeld een mailing, een artikel in uw nieuwsbrief of een bericht op uw website.
  De cd-rom is te bestellen op http://www.veiligheid.nl voor maar 1,50 euro (kijk op webwinkel, voorlichtingsmaterialen en kies onderwerp ‘brandveilig ondernemen’ en materiaal ‘cd-roms’).

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.